Почетна Автоматска дезинфекција Освежувачи & Дезинсекција HACCP и хигиена - простории Тоалети Контакт и референтна листа
Hygiene Service е најголемата грчка компанија во областа на санитарни услуги и единствена која има мрежа на филијали низ цела Грција по системот франшизинг, а активна е и во Европа.
Во Република Македонија компанијата, по системот франшизинг, е активна од јуни 2012 година, со покриеност на целата територија.

УСЛУГИ - ПРОИЗВОДИ

Сертификат ISO 9001:2008, одобрение за увоз во Република Македонија од Државен Санитарен и Здравствен Инспекторат, дезинфекциски средства одобрени од Грчката Национална Организација на лекови, евидентирана во Општата Државна Лабораторија тестирана на Институтот Пастер, се само некои од факторите кои обезбедуваат висок степен на квалитет на услугите и производите на Hygiene Service.

​​

  • Автоматска дезинфекција
  • Освежувачи & Дезинсекција
  • Производи HACCP
  • Производи за хигиена на простории